17 Mart 2008 Pazartesi

damla sakızlı tavuk göğsü


1.5 kg süt,yarım paket margarin
1.5,2 bardak un,damla sakızı
1 kase şeker,vanilya
yapılışı
malzemeleri karıştırıp ocakta
kaynayıncaya kadar karıştırıyoruz.
kısık ateşte ardından mikserle çırpıp tepsiye boşaltyoruz .
dilediğiniz gibi süsledikten sonra servis yapıyoruz.afiyet olsun.

2 yorum:

yemek güncesi dedi ki...

selamm ellerinize sağlık ben tavuk göğsü tatlısına bayılırım enfes görünüyor olsa hepsini yerdim herhalde emeklerinize sağlık tarifiniz yayında katılımınız için teşekkürler güzel gecelerr

akasyakokusu dedi ki...

ooy canım yaa ne güzel görünüyor.bir blogcuya bir spotuna karar veremiyom ben nereye yazıcam..payımı alayımda blogcuna geçem ceylanoy canoy.