3 Kasım 2007 Cumartesi

kaşarlı,tavuklu, mantar güveç



tavuklu, kaşarlı , mantar güveç

malzemeler:1 tavuk göğsü.yarım kg kültür mantar,4 orta boy domates,1 patlıcan,1 yeşil biber,1 kase kaşar rendesi.1 orta boy soğan,1 kaşık domates salçası(yemek kaşığı)tuz ,karabiber,yağ..

yapılışı:bütün malzaemelerimizi küp şeklinde doğradıktan sonra.önce tavuk eti,soğan ve mantarı soteliyoruz.ardından 1 kaşık saçayı ekleyip bir iki çevirdikten sonra,biber ve patlıcanıda ekleyip biraz bekledikten sonra.domateside ekliyoruz ve ocakta yarım pişriyoruz. daha sonra hepsini fırın tepsisine alıp fırınlıyoruz. çıkarmadan önce kaşar rendesinide katıp 5 dakika fırında beklettikten sonra çıkarıp servis yapıyoruz.afiyet olsun

1 yorum:

makhina dedi ki...

selam canım nefis olmuş yemekler gözümün biri kapalı gezdim valla:))ellerine sağlık,ben uyuşuk daha yelek modeli arıyor başlayacakda bitirecek of of,hayırlı günler kolay gelsin canım