10 Ekim 2007 Çarşamba

şimdiden kutluyorum


4 yorum:

SezerHobby dedi ki...

ilk yorum benden ehehee :) bayramin kutlu we mutlu olsunn canimm benimm sibo$umm..seni we cadilari cok öpüyorum...iyibakasin kendine...(*_*)

akasyakokusu dedi ki...

Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, Ramazanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki ‘pause’ düğmesine dokunun… Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar… Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olsun.

makhina dedi ki...

Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

sana ve ailene şeker tadında bayramlar dilerim canım

akasyakokusu dedi ki...

canım benim ne yaparsın tatlı yorgunluk bunlar..ama sonrasıda aileyle hep beraber ağız tadı ve neşe içinde beraber olmanın verdiği haz var sonuçta..biz napak anca kendi birkaç arkadaş çevresi içinde bir bayram geçirdik..biliyorsunki gurbette olanların hali hep böyle..gerçi oraya bizde gidelim diye düşündük bir ara..sizin orda çiftlikten emekli birisi varmış restoranları varmış..sana msnde ileti yazdımdı adını o kişinin..hatta o kişi bayramda ordan tekrar aradı eşinin adını sorduda tanıyorum demiş..
neyse daha nice bayramlara dileyelim biz..ufak tefek yorgunluklar olsada sonuçta sağlık olursa hepsi vız geliyor insana..dileklerin içinde çoook saol canım benim bir denesi nar denesi..öptüm seni ilknur msnde bekliyor :))